Κατοικία

Τοποθεσία: Ελλάδα

Τεχνολογίες Κατασκευής: Τοξωτές Μεταλλικές Κατασκευές

Οι Τοξωτές Μεταλλικές Κατασκευές συνδυάζουν την υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική με τη λειτουργικότητα που απαιτείται σε κάθε κατοικία.

Η εταιρία Stamatiou Homes σε συνεργασία με τη Perendes Technologies, θέτοντας πάντα ως στόχο τη καινοτομία και τη ποιότητα, δημιούργησαν μία νέα σειρά κατοικιών, τις Moonline Homes, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της καθημερινότητας σε συνδυασμό με το εξαιρετικό design. Έχετε τη δυνατότητα να κατασκευάσετε οι ίδιοι το δικός σας μοναδικό σπίτι,  επιλέγοντας μεταξύ πολύ μεγάλης ποικιλίας δομικών/κατασκευαστικών υλικών, μονώσεων, τοιχοποιίας και οποιουδήποτε στοιχείου θα δώσει το design που εσείς επιθυμείτε, αλλά και θα απογειώσει την ενεργειακή απόδοση της κατοικίας σας.

Επιλέγοντας μία Τοξωτή Μεταλλική Κατοικία, τα πλεονεκτήματα είναι πολυάριθμα:

  • Ανταγωνιστικός Προϋπολογισμός
  • Ταχύτητα Κατασκευής
  • Υψηλή Αρχιτεκτονική Αισθητική
  • Αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες
  • Λειτουργικότητα με απόλυτη αξιοποίηση Εσωτερικών Χώρων
  • Εξαιρετική Ενεργειακή Απόδοση
  • κ.α.

Διαφορετικοί Τύποι Κατοικιών

Εκμεταλλευτείτε το πλεονέκτημα της απόλυτης αξιοποίησης όλων των εσωτερικών χώρων

Διαμορφώστε το interior design που σας ταιριάζει, επιλέγοντας μεταξύ μοναδικών και διαφορετικών υλικών για την επένδυση των εσωτερικών χώρων, δαπέδου (π.χ. πατητή τσιμεντοκονία,  πέτρα, ξύλο)

Η ομάδα της εταιρίας Stamatiou Homes απαρτίζεται από εξειδικευμένους αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές & τεχνικούς και θα σας δώσουν τη λύση σε όλες σας τις ανάγκες

Τοξωτές Μεταλλικές Κατασκευές - Κτίρια

Share this on:

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε εδώ;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Περισσότερες Τεχνολογίες Κατασκευής