Ναυτιλία

Τοποθεσία: Ελλάδα

Τεχνολογίες Κατασκευής: Τοξωτές Μεταλλικές Κατασκευές

Οι Τοξωτές Μεταλλικές Κατασκευές έχουν εξαιρετική εφαρμογή και στο κλάδο της Ναυτιλίας. Δεδομένου ότι όλες οι λιμενικές και θαλάσσιες εγκαταστάσεις όπως επίσης και οι προβλήτες πετρελαιοειδών και τα αλιευτικά καταφύγια έχουν πολύ μεγάλες απαιτήσεις, η επιλογή μιας Τοξωτής Μεταλλικής Κατασκευής, δίνει τη λύση.

Το υλικό κατασκευής Galvalume Plus που συνδυάζει 55% αλουμίνιο και 45% ψευδάργυρο, διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά και εντυπωσιακές ιδιότητες με υψηλές αντοχές. Επιλέγοντας οποιοδήποτε μοντέλο από τη γκάμα των τοξωτών, εκμεταλεύεστε τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα που παρέχονται:

  • Πολύ γρήγορος χρόνος συναρμολόγησης
  • Απόλυτη εκμετάλλευση εσωτερικών χώρων
  • Δυνατότητα απεριόριστης επιμήκυνσης
  • Μηδενικό κόστος Συντήρησης
  • Αντοχή σε αντίξοες καιρικές συνθήκες (φωτιά, ανέμους, χιόνια)
  • Αντισεισμικότητα

 

Οι επιλογές ποικίλλουν αναφορικά με το μοντέλο και τις διαστάσεις που επιθυμείτε, με αποτέλεσμα να μπορούν να καλύψουν ευρεία γκάμα απαιτήσεων. Στη ναυτιλία είναι διαδεδομένες οι ‘κινητές’ κατασκευές, όπως επίσης και τα container covers.

Το T model αποτελεί εξαιρετική λύση στη ναυτιλία καθώς λειτουργεί ως στέγαστρο ναυτιλιακών και αλιευτικών οχημάτων/μηχανημάτων. Αποτελείται από ανοιχτές πλευρές και είναι ημι-αψιδωτή κατασκευή

 

Δεδομένου ότι οι συνθήκες στη ναυτιλία χαρακτηρίζονται από υψηλή υγρασία, η χρήση αυτής της τεχνολογίας αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή καθώς τα υλικά της  παρουσιάζουν υψηλή ανθεκτικότητα σε υγρό και αλατούχο περιβάλλον.

Share this on:

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε εδώ;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Περισσότερες Τεχνολογίες Κατασκευής