Υλικά & Χαρακτηριστικά Κατασκευής

Τοποθεσία: Ελλάδα

Τεχνολογίες Κατασκευής: Σύμμικτες Μεταλλικές Κατασκευές

Η εκάστοτε Μεταλλική Κατασκευή αποτελεί επένδυση ζωής, για αυτό η εταιρία Stamatiou Homes, θέτοντας πάντα ως στόχο την άριστη ποιότητα σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητα, χρησιμοποιεί πάντα πιστοποιημένα υλικά & προϊόντα. Η ποιότητα της κάθε κατασκευής χαρακτηρίζεται από τα επιμέρους στοιχεία που την απαρτίζουν τα οποία δίνουν στο σύνολό τους το τελικό αποτέλεσμα (π.χ βίδες,ρολά και γενικότερα ο χάλυβας κ.α.)

ΜΗΧΑΝΗ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Σύστημα Μηχανής Παραγωγής Μεταλλικών Πλαισίων

Πρόκειται για υψηλής ποιότητας μηχανές για ελαφρού τύπου χαλύβδινα πλαίσια. Χρησιμοποιούμε δύο τύπους μηχανών Framecad®, τις TF350 και TF550 και παράγουμε το προφίλ 89mm σε ένα λεπτό με πάχος 1,15 mm και το προφίλ 150 mm σε ένα λεπτό με πάχος 1,15 mm. Τα γαλβανισμένα ρολά χάλυβα συνοδεύονται από πιστοποιητικά προέλευσης αποδεικνύοντας  την ποιότητα τους.

Μηχανή Πλαισίου FRAMECAD

ΒΙΔΕΣ

Κατασκευάζονται σε πιστοποιημένες & εγκεκριμένες εγκαταστάσειςσύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 14001.

Πεδία Εφαρμογής:

Προεπεξεργασία τοιχοποιίας από χαλύβδινα πλαίσια και δοκούς, Σχεδιασμένο για χάλυβα BMT 0,95 έως 1,55 mm για προ-διάτρητο και μη διάτρητο.

 

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα

  • Ευθυγράμμιση των οπών κατά τη συναρμολόγηση για ένα υψηλής ποιότητας, ακριβές φινίρισμα.
  • Εύκολη διείσδυση σε βαρύτερο χαλύβδινο χάλυβα για γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση.
  • Αυξημένη ευστάθεια και μεγαλύτερη ροπή & ενσωμάτωση επιφάνειας εργασίας, καθιστώντας έτσι πιο εύκολο το βίδωμα και με λιγότερες θραύσεις
  • Εξαιρετική εφαρμογή της επίπεδης κεφαλής χαμηλού προφίλ προσφέροντας ένα ομαλό, επίπεδο φινίρισμα στις επιφάνειες για εύκολη και ακριβή εγκατάσταση επένδυσης.
  • Μειωμένες πιθανότητες ξεβιδώματος & χαλάρωσης λόγω της οδόντωσης κάτω από τις κεφαλές
  • Εξασφαλισμένη ποιότητα, δοκιμασμένη για δύναμη και αντοχή
  • κ.α

ΡΟΛΑ

Ποιότητα χαλυβα : G550 –  γαλβάνισμα Ζ275

G550 αποτελεί ιδανική προδιαγραφή χάλυβα σε εφαρμογές δομικών  πλαισίων, πλεονεκτήματα σε μεταφορικά / αρθρωτά έργα,  κατοικίες μεγάλου όγκου, ειδικά διαμορφωμένα αρχιτεκτονικά σχέδια & εμπορικές εφαρμογές.

H ποιότητα G550 είναι δομικός χάλυβας με γαλβανισμένη θερμική επίστρωση που αναπτύχθηκε ειδικά για να μεγιστοποιήσει την απόδοση των έργων κατασκευής χάλυβα εν ψυχρό. Παρέχει την υψηλότερη δύναμη απόδοσης για να ελαχιστοποιήσει τη συνολική απαίτηση χάλυβα σε κάθε μία από τις κατασκευασμένες δομές, με εγγυημένη ελάχιστη απόδοση 550MPa και χαμηλότερο κόστος κατασκευής.

Ρολά FRAMECAD

Η ελαστικότητα υποδηλώνει την ποσότητα του χάλυβα που μπορεί να παραμορφωθεί  και μετέπειτα να επιστρέψει στο αρχικό του σχήμα όταν αφαιρεθεί η δύναμη ή η τάση. Η χρήση χάλυβα με υψηλές τιμές ελαστικότητας επιτρέπει στην ολοκληρωμένη δομή χάλυβα να «κινείται και να λυγίζει χωρίς μόνιμη δομική βλάβη». Τα υλικά κάμπτονται «ελαστικά» μέχρι να φτάσουν στο σημείο απόδοσης τους.

Share this on:

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε εδώ;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Περισσότερες Τεχνολογίες Κατασκευής