Επικοινωνία

Σύμμικτα Μεταλλικά Γαλβανιζέ Κτίρια

Η εταιρία μας, σας παρέχει απεριόριστες ολοκληρωμένες λύσεις Σύμμικτης Μεταλλικής Κατασκευής στοχεύοντας στην εξαιρετική ποιότητα & λειτουργικότητα, σε συνδυασμό με την υψηλή ενεργειακή απόδοση. Κάθε τύπου κτίριο, είτε προορίζεται για μόνιμη κατοικία, εξοχικό, αποθήκη ή οτιδήποτε άλλο, αποτελεί επένδυση ζωής και είναι απαραίτητο, να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Αναλαμβάνουμε κάθε έργο στο σύνολο του, από τη διεξαγωγή σχεδίων, τη παραγωγή & στήσιμο του σκελετού, τις επιπλέον μονώσεις και επενδύσεις τοιχοποιίας, την απαραίτητη σύνδεση με τα δίκτυα  έως και τη παράδοση, και στη συνέχεια συντήρηση, του τελικού κτιρίου προς χρήση. Όλα τα προϊόντα/υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα, όπως επίσης και το συνεργείο μας.

Όσον αφορά το σκελετό – πλαίσια που χρησιμοποιούμε εξαρτάται από την χρήση την οποία προορίζεται το κτίριο και τις εκάστοτε ανάγκες του project, όπως τον αριθμό των ορόφων, το ύψος, τον όγκο, τα απαιτούμενα ανοίγματα κ.α. Η εταιρία μας αναλαμβάνει κάθε τύπου κατασκευή, ανάλογα τις μελέτες που διεξάγονται.

Κατά κύριο λόγο κατασκευάζουμε σύμμικτα μεταλλικά κτίρια είτε με χωροδικτύωμα, είτε με βαρέος τύπου σκελετό, είτε με τον συνδυασμό αυτών.

 

 

Βαρέος Τύπου Κατασκευή – Χωροδικτύωμα

Τα υποστυλώματα του μεταλλικού σκελετού αποτελούνται από διατομές τύπου μορφής διπλού Τ με πάχη κάποιών χιλιοστών. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις στις οποίες αυτά τα χαλύβδινα στοιχεία περικλείονται σε σκυρόδεμα δημιουργώντας και σύμμεικτα υποστυλώματα.  Οι δοκοί του σκελετού αποτελούνται από υψίκορμες διατομές τύπου διπλού Τ τα οποία συνδέουν τα υποστυλώματα μεταξύ τους. Ανάμεσα στις δοκούς εάν απαιτείται βατό πάτωμα τρέχουν διατομές μικρότερου ύψους (διαδοκίδες) στις οποίες εδράζεται μια σύμμικτη πλάκα.

Η σύμμεικτή πλάκα αποτελείται από ένα χαλυβδόφυλλο και από ελαφρά οπλισμένο σκυρόδεμα. Η πλαγιοκάλυψη, η στέγη, η εξωτερική και εσωτερική τοιχοποιία γίνεται με χωροδικτύωμα –  οικοδομικά πλαίσια ελαφρού τύπου ατσάλινου πλαισίου που ταιριάζουν σε κάθε τύπο έργου. H ποιότητα G550 είναι δομικός χάλυβας με γαλβανισμένη θερμική επίστρωση που αναπτύχθηκε ειδικά για να μεγιστοποιήσει την απόδοση των έργων κατασκευής χάλυβα εν ψυχρό. Παρέχει την υψηλότερη δύναμη απόδοσης για να ελαχιστοποιήσει τη συνολική απαίτηση χάλυβα σε κάθε μία από τις κατασκευασμένες δομές, με εγγυημένη ελάχιστη απόδοση 550MPa και χαμηλότερο κόστος κατασκευής.

 

 

Πλεονεκτήματα μεταλλικών κτιρίων

 

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι στέγης ανάλογα με  τη μορφή τους

Η δουλειά μας όμως δε σταματάει εδώ, αντιθέτως μόλις ξεκίνησε!

Απεριόριστες λύσεις επενδύσεων, επιπλέον τοιχοποιίας, δαπέδου, διαμόρφωσης/διακόσμησης εσωτερικών & εξωτερικών χώρων και όλα όσα χρειάζονται για να χτίσουν ολοκληρωμένα το σπίτι των ονείρων σας!

 

ESPA