Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου

Τοποθεσία: Λιμένας Ηρακλείου Κρήτης

Έργα: Επαγγελματικοί Χώροι

Μας ζητήθηκε από τα ΚΤΕΛ Ηρακλείου μία κατασκευή με μεταλλικό σκελετό στο χώρο του Λιμένος Ηρακλείου. Η κατασκευή θα χρησιμοποιηθεί ως σταθμός εισιτηρίων του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου.  Η ιδιαιτερότητα αυτής της κατασκευής έγκειται στο γεγονός ότι έπρεπε να δημιουργηθεί μία μικρή αλλά άνετη για τον εργαζόμενο κατασκευή. Επιπλέον, από τα βασικά ζητούμενα ήταν η κατά το περισσότερο δυνατόν προστασία του εργαζομένου από τις καιρικές συνθήκες. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δόθηκε μεγάλη έμφαση τόσο στην εσωτερική όσο και την εξωτερική μόνωση της κατασκευής.

 

 

img_0120
20160226_153905__ 20160226_153800-1__ 20160226_153800

Τοιχοποιία με εσωτερική μόνωση και θερμοπρόσοψη εξωτερικά

DSC_0716__ DSC_0711

Εξωτερικά εφαρμόστηκε χρωματιστός θερμομονωτικός σοβάς στις αποχρώσεις του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου

DSC_0720

Εσωτερικά κατασκευάστηκε και τοποθετήθηκε έπιπλο γραφείου

Share this on:

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε εδώ;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Περισσότερα έργα