Δίνοντας ολοένα και περισσότερες επιλογές θέρμανσης, η εταιρία μας παρέχει και θερμαντικά σώματα μαρμάρου, γρανίτη ή πέτρας Marcalor, της δικής σας επιλογής.

Αυτές οι θερμαινόμενες επιφάνειες διαθέτουν καινοτόμο σύστημα χαμηλότερης κατανάλωσης. Σε σύγκριση με τη συμβατική θέρμανση και κάθε άλλο είδος υπέρυθρης θέρμανσης, η θέρμανση μαρμάρου Marcalor χρησιμοποιεί την ενέργεια που καταναλώνει πιο αποτελεσματικά (απόδοση ενέργειας 100%) με κατανάλωση ρεύματος έως 6€ το 24ωρο, για ολόκληρο το σπίτι, έως και 4 φορές πιο οικονομικά από τη συμβατική θέρμανση.

Τα θερμαντικά σώματα μαρμάρου διατίθονται σε ποικιλία διαστάσεων και δίνουν τη δυνατότητα τοποθέτησης σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου εσείς θέλετε, είτε επιτοίχια είτε επιδαπέδια:

Τα θερμαντικά σώματα μαρμάρου Marcalor διαθέτουν τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές θερμικής ακτινοβολίας που είναι εγκεκριμένες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και όλους τους τεχνικούς οργανισμούς ελέγχου, και έτσι φέρουν πιστοποίηση της χαμηλότερης κατανάλωσης της αγοράς.

Share this on:

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε εδώ;

Ξεκινήστε ένα έργο μαζί μας